Suomi asetettava korona-karanteeniin välittömästi

Meillä on tiedossa Italiasta nouseva käyrä, jota voidaan soveltaa myös muiden maiden koronaviruksen leviämisen ennustamiseen.(lähde https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/927b35cb-64df-4806-9791-bb1c867dce35 )

Ainoa tapa estää tämä koronaviruksen nopea leviäminen on nopeat ja ennakoivat toimet suomalaisten suojelemiseksi koronavirukselta. Nopeiden toimenpiteiden sijaan Suomessa eletään eräänlaisessa välitilassa, jossa terveydenhuoltoviranomaiset kehottavat kansalaisia suojaamaan itseään koronavirusaltistumisilta, mutta poliittisella tasolla isompia toimenpiteitä ei vielä ole juurikaan nähty.

Tämä äärimmäisen vastuutonta ja sinisilmäistä toimintaa Suomen istuvalta hallitukselta, jolla on mahdollisuus ruveta kovempiin toimenpiteisiin koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi Suomessa. On erikoista, että pääministeri Sanna Marin piiloutuu THL:n selän taakse. Kyllä pääministerin ja hallituksen kuuluu johtaa maata, eikä sysätä poliittista vastuuta viranomaisille.

Italiassa on loppunut monessa paikassa sairaalavuoteet, Britanniassa ministeritasolta ilmoitettiin jo aiemmin kylmästi, että koronan takia tullaan tekemään priorisointia sairastuneiden hoidossa.

Eli suomeksi sanottuna kaikkia korona-virukseen sairastuneita ei tulla hoitamaan ollenkaan, koska eri maiden terveydenhuoltojärjestelmien resurssit eivät riitä kaikkien koronaan sairastuneiden hoitoon.

Ainoa tapa, jolla pystymme varmistamaan kaikkien koronaan sairastuneiden suomalaisten asianmukaisen hoidon on laittaa Suomi tilapäisesti kiinni. Eli rajat kiinni, lentoliikenne pois, koko maa karanteeniin.

Näin ei ainakaan tällä hetkellä tulla tekemään, kun istuva hallitus vain ”seuraa” tilannetta ja kokoustaa. Suomessa jo nyt vaikea tilanne sairaaloissa hoitajapulan takia. Kuvitelkaa koronan aiheuttamat valtavat määrät huonokuntoisia potilaita, joista osa ei tule pääsemään sairaalaan sisään, koska hoitoa ei pystytä tarjoamaan kaikille. Se tulee olemaan raakaa todellisuutta, mikäli nyt ei välittömästi aloiteta kovia toimenpiteitä ja Suomen asettamista karanteeniin.

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu