Valmistautukaa eläkeläisten joukkotuhoon

Uusintajulkaisu Uuden Suomen teknisen uudistuksen ongelmien takia. Alkuperäisen kirjoitukseni linkki ei enää toimi. Julkaistu uuden Suomen puheenvuorossa 26.8.2019

Nyt olemme saaneet lukea, että hallituspuolueiden nuorisojärjestöjen edustajia haluaa leikata eläkkeitä (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6201f42b-faba-4f3d-8226-215b830be426?fbclid=IwAR1iwnAzXFTJzJtHrIaF2rUqzDdYlT2Mg4y5A4N9fImE4nVccXNKVdgfnX4 ). Jo nyt on sellainen tilanne, että Suomessa vallitsee vakava eläkeläisköyhyys. Moni eläkeläinen joutuu valitsemaan ruoan ja lääkkeiden välillä. Leikkaamalla eläkkeitä tapetaan eläkeisiä nälkään ja ajetaan yhä useampi eläkeläinen taloudelliseen kurjuuteen. Vihervasemmisto puhuu tässä jutussa maksajan roolista, joka lankeaa nuoremmille sukupolville. Se ei jostain syystä puhu maksumiehen roolista silloin, kun kyseessä on valtavien siirtolaisvirtojen tuleminen Suomeen tai esimerkiksi laittomasti maassamme olevien elättämisestä.

Suomi kopioi monessa asiassa Ruotsia ja onkin syytä tarkastella, että mitä esimerkiksi sosiaalidemokraattien aatetoverit ehdottavat lahden toisella puolella. Ruotsissa eläkeläisviha on viety Suomea pidemmälle. Siellä nimittäin sosiaalidemokraattiset nuoret ovat ehdottaneet, että Ruotsin vanhainkodeissa syötäisiin vain vegaaniruokaa (https://voiceofeurope.com/2019/08/swedish-social-democratic-youth-association-demands-vegetarian-food-as-a-norm-at-elderly-residents/). Ruotsin sosiaalidemokraattinen nuorisojärjestö haluaa vegaaniruoasta normin kaikkiin veronmaksajien kustantamiin instituutioihin, kouluihin, sairaaloihin ja vanhusten hoitokoteihin. Syynä tähän ruotsalaisvanhusten näännyttämiseen on yllätys yllätys ilmastonmuutoksen torjunta. Olen varma, että myös Suomessa tullaan yrittämään vihervasemmiston toimesta eläkeläisten näännyttämistä pakkovegaaniruoalla vanhainkoteihin.

Suomessa tulevaisuuden osa eläkeläisillä on joutua näkemään nälkää ja myöhemmin maattava pakkolääkittynä zombina kuolemantehtaissa, jota joskus myös hoitokodeiksi sanotaan. Suomen talousviisaat puhuvat jatkuvasti Suomen työllisyysasteen nostamisesta. Mikä mahtaa olla vuosikymmenien raatamisen lopputulos tässä maassa? Olet ongelmajätettä, josta halutaan eroon. Kuitenkin puhutaan siitä, että työ tekijäänsä kiittää ja ylistetään suomalaisten korkeaa työmoraalia. Korkea työmoraali menettää merkityksensä, jos eläkeläiset ajatetaan rutiköyhiksi eläkkeiden leikkausten ja yleisön hintatason nousun kautta. Vai merkitseekö nykysuomalaisille enää mitään sukupolvien välinen jatkuvuus ja molemminpuolinen kunnioitus yhteiskunnassa? Kuinka moni on valmis hyväksymään sen, että eläkeläiset ovat menettämässä kaiken arvostuksen tässä yhteiskunnassa? Eläkkeet on ansaittu omalla työllä ja yrittämisellä. Nyt vihervasemmisto haluaa tuhota eläkeläisten arvokkaan vanhuuden. Pitäkää ihmiset huoli läheisistänne ja varmistakaa vanhemmille sukupolville arvokas vanhuus, meidän ”hyvinvointivaltio” ei tule sitä tekemään.

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu