Yleisradio ei televisioi pääministerin ilmoitusta koronaviruksesta

Huomenna klo. 17.00 eduskunnassa kuullaan pääministerin ilmoitus koronavirukseen varautumisesta ja sitä seuraava keskustelu suuressa salissa. Tämän pääministerin ilmoituksen myötä kansalaiset ja poliitikot voivat arvioida hallituksen kyvyn ottaa koronaviruksen aiheuttama kansanterveydellinen uhka hallintaan.

Yle on kuitenkin kaikessa viisaudessaan päättänyt olla televisioimatta tätä pääministerin ilmoitusta. Ei voi kuin ihmetellä Ylen ohjelmapolitiikkaa. Koko maailma seuraa koronavirus pandemian kehittymistä ja muiden valtioiden kykyä saada koronavirus hallintaan, samaan aikaan Suomessa veronmaksurahoitteinen valtiollinen media ei näe tarpeelliseksi näyttää suorana lähetyksenä koronaviruksesta käytävää keskustelua eduskunnassa.

Jokainen Yle-veron maksaja voi miettiä mielessään, että onko tämä heidän Yle-veronsa mukaista ohjelmapolitiikkaa.

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu