Missä olit, kun perusoikeutemme vietiin?

Hyvät vanhemmat, yrittäjät ja perusoikeuksiaan arvostavat kansalaiset. Suomen hallitus on valmistellut uuden tartuntatautilakiesityksen, joka mahdollistaa elinkeinoelämän lopullisen tuhoamisen, lasten erottamisen vanhemmistaan eristämisen nimissä, sekä mittavan perus- ja ihmisoikeuksiin kajoamisen yksittäisten viranomaisten päätöksellä.

Uuden lain myötä voidaan sulkea elinkeinonharjoittajien tiloja, mikäli alueella on yli 50 koronatartuntaa 100 000 asukasta kohden. Tänä päivänä yli puolet sairaanhoitopiireistä ylittää tämän tartuntaluvun, joten vaaravyöhykkeellä on jo nykyisellä tartuntatilanteella suurin osa Suomen yrityksistä. Laki mahdollistaa myös kuljetuspalvelujen matkustajamäärän puolittamisen, mikäli tartuntojen ilmaantuvuus on yli 25/100 000. Tämä täyttyy jo nykyisin liki kaikkien sairaanhoitopiirien alueella.

Elinkeinoelämän merkitys Suomen taloudelle on korvaamaton niin työpaikkojen kuin verotulojen kannalta. Mikäli sitä vaikeutetaan merkittävästi, voimme odottaa matkustamisen hintojen kallistumista, työttömyyden kasvua sekä lukuisten yritysten konkursseja. Tätä ei voi hyväksyä tilanteessa, jossa maata koettelee jo valmiiksi äkillisesti lisääntynyt työttömyys ja voimakas velkaantuminen.

Tartuntatautilain nojalla on mahdollista eristää henkilö tahdonvastaisesti kodin ulkopuolelle. Eristämispäätös voi koskea myös lapsen eristämistä erilleen perheestään, ja kriteeriksi riittää pelkkä epäily koronaan sairastumisesta. Eristyksen aikana voidaan toteuttaa paitsi tahdonvastaista lääkitystä, myös tahdonvastaista terveydentilan seurantaa, mikä käytännössä tarkoittaa kajoavaa koronaviruksen pakkotestaamista.

Tämä on jo tyrannian huippu. Uusi laki alistaa meidät, itsenäisen valtion vapaat ja syyttömät kansalaiset, vankien tasolle, riistäen meiltä oikeuden niin vapauteen, koskemattomuuteen kuin perheeseen. Suojassa tyrannialta eivät ole edes lapset, jotka voidaan epäillyn sairauden seurauksena riistää perheeltään. Kaikessa hiljaisuudessa meiltä on jo viety perustuslaillinen oikeus mielenosoituksiin: Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt alueellaan yli 10 hengen kokoontumiset. Poliisi puutuu yli 10 hengen kokoontumisiin, hajottaen ne sakkojen ja kiinnioton uhalla. Keinomme alkavat siis käydä vähiin.

Nyt on viimeinen hetki herätä ja vaikuttaa. Lakiesitystä ollaan käsittelemässä kiireellisenä, jotta se tulisi voimaan mahdollisimman pian. Mikäli haluamme pitää kiinni itsenäisestä ja vapaasta Suomesta, meidän on tehtävä kaikkemme sen eteen.
Alisa Leppäkoski

Olen perussuomalainen kunnallisvaaliehdokas ja kolmen lapsen äiti Helsingistä. Perinteiset arvot ovat lähellä sydäntäni. Opiskelen sairaanhoitajaksi sekä kätilöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu