Sanna — tavallisten ihmisten puolella, vai heidän kukkarollaan?

Arvoisa Sanna Marin.

Vasta kuukausi sitten jätit hallituspuolueiden puheenjohtajille esitykset, jotka kiristäisivät suomalaisten verotusta sadoilla miljoonilla euroilla. Viimeisen vuoden aikana olet lisäksi neuvotellut miljarditolkulla suomalaisten nimiin otettavaa lainarahaa EU:lle, sekä korottanut jo valmiiksi korkeaa polttoaineiden verotusta. Olet sabotoinut elinkeinoelämää järjettömillä koronarajoituksilla, ja aiheuttanut näin ihmisten työttömyyttä ja konkursseja. Kaiken tämän toteuttamiseksi olet hankkinut itsellesi ennätyssuuren avustajakaartin, jotta suoriutuisit tehtävästäsi valtioneuvoston johtajana ja suomalaisten yhteisen edun ajajana.

Kuukausiansiosi ovat paremmat kuin monen suomalaisen vuositulot – yli 15 000 euroa kuukaudessa. Se on jopa kuusi kertaa enemmän, kuin mitä sairaanhoitaja tienaa pelastaessaan työkseen ihmisten henkiä. Siitä huolimatta et epäröi korottaa verotusta entisestään, ja käyttämään verorahojamme oman perheesi ruokakuluihin.

Todellisuudesta vieraantuminen on käynyt osaltasi harvinaisen nopeasti. Toimintasi kertoo siitä, että et suinkaan ole tavallisten ihmisten puolella – olet heidän kukkaroillaan.

+9
Alisa Leppäkoski
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen perussuomalainen kunnallisvaaliehdokas ja kolmen lapsen äiti Helsingistä. Perinteiset arvot ovat lähellä sydäntäni. Opiskelen sairaanhoitajaksi sekä kätilöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu