Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Uuden Suomen vaalikone julki – Etsi ehdokkaasi eurovaaleissa

No sehän meni ihan kivasti – Suomi Natoon

Vaikka Turkin Erdogan on kieltämättä vaikuttanut varsin ikävältä tapaukselta (ja luultavasti/selvästi sitä monin osin onkin), niin näyttää nyt tämänpäiväisen mukaan kannattavan Suomen NATO-jäsenyyttä vihdoin. Hommahan tuntuu etenevän paremmin/helpommalla kuin toivoinkaan.

 

Turkki tukee Suomen ja Ruotsin kutsumista Naton jäseniksi – suora lähetys Niinistön tiedotustilaisuudesta alkaa pian – Politiikka – Ilta-Sanomat

 

 

”Tänään Madridissa, ennen Nato-huippukokouksen alkua, meillä oli perusteellinen tapaaminen Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğanin ja Ruotsin pääministeri Magdalena Anderssonin kanssa Naton pääsihteeri Jens Stoltenbergin tukemana.

Tuon tapaamisen tuloksena ulkoministerimme allekirjoittivat maidemme välisen yhteisymmärrysasiakirjan, joka vahvistaa, että Turkki tukee tämän viikon Madridin huippukokouksessa Suomen ja Ruotsin kutsumista Naton jäseniksi. Natoon liittymisemme konkreettisista askelista sovitaan Nato-liittolaisten kesken seuraavan kahden päivän aikana, mutta tuo päätös on nyt välittömästi edessä.

” 

 

Tämähän on melkeinpä sitten ilon ja onnen päivä lähes kaikille suomalaisille – poislukien jotkut Väyryset, Turtiaiset, Bäckmanit jne. Kuumalle päivälle ok lopputulos kuitenkin.

Piristi ainakin omaa päivääni ja toivottavasti monen muunkin päivää/iltaa 🙂

 

 

 

 

allsynergy
Sitoutumaton Kouvola

Etsimässä vastauksia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (5)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. allsynergy
  Rami Ovaskainen #3695287 Kirjoittaja

  Tietenkin joistakin muista maista voisi tulla vielä ongelmia, mutta mikäli nyt Turkista selviää, niin suhtaudun kohtalaisen optimistisesti siihen, että muidenkin NATO-maiden kanssa päästään yhteisymmärrykseen.

  Ilmoita asiaton viesti

 2. Granu
  Arto Granlund #3695300

  Varsin odotettu lopputulos -kuitenkin.

  Ilmoita asiaton viesti

  • allsynergy
   Rami Ovaskainen #3695304 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3695300

   ”Varsin odotettu lopputulos -kuitenkin.

   On. Tuo oli aina todennäköisin vaihtoehto (vaikka nyt tulikin nopeammin kuin uskoin). Mutta vähän meinasin alkaa jo jännittämään tuota Turkin kantaa 😉 Ihme hätähousu lienen nykyään tällaisissa asioissa, mutta tuli ajoittain mieleen ties mitä mahdollisuuksien rajamailla olevia salaisia sopimuksia Turkin ja Venäjän johdon kesken. Parempi vain, ettei salaliittoteorioilla ollut kantavuutta tällä(kään) kertaa. Eli toistaiseksi näyttää oikein hyvältä NATO-jäsenyyden suhteen, ja paljon paremmalta kuin vielä päivä sitten. Mutta iloitsen vähän enemmän vasta jäsenyyden varmistuttua.

   Ilmoita asiaton viesti

   • Veijo Järvinen
    Veijo Järvinen #3695335
    Vastaus kommenttiin: #3695304

    Minun puolestani asiat kylläkin etenivät täsmälleen niin kuin odotinkin niiden etenevän. Minulla tosin olikin ns. etiäinen matkassa.

    Näihin Venäjän ihmeellistäkin ihmeellisempiin suhmurointeihin uskomiselle soisi tulevan jo vähän sordiinoa. Oikeasti!

    Ilmoita asiaton viesti

    • allsynergy
     Rami Ovaskainen #3695361 Kirjoittaja
     Vastaus kommenttiin: #3695335

     Hyvä että sinulla on parempi etiäinen 😉 Tuollaiselle olisi käyttöä itsellenikin.
     Olin vain lievästi huolissani, mutta onneksi siihenkään ei ollut näköjään syytä Turkin kohdalla. Pikku probleemahan heidän kanssaan meni ohi kohtalaisen nopeasti – itse aloin odottaa jo mahdollisesti kuukausien vääntöä. Parempi näin.

     ——————————
     ”Näihin Venäjän ihmeellistäkin ihmeellisempiin suhmurointeihin uskomiselle soisi tulevan jo vähän sordiinoa. Oikeasti!

     Kyllä he (Venäjän johto) ainakin yrittävät kovasti ”suhmurointeja” ynnä muuta. Ei kannata uskoa muuta – historiakin tuon näyttää ja nykyaika myös. Joskus onnistuvat ja joskus eivät. Mitä enemmän epäonnistuvat, sen parempi muille – ja loppupeleissä Venäjän omille kansalaisillekin, koska suuri osa heistä on aivopesty vuosikymmenten aikana turhan tehokkaasti.

     Ilmoita asiaton viesti