Covfefe

Tässä kirjoituksessa hypätään tulevaisuuteen. Teknologia on jo olemassa ja perustettu. Nimittäin Facebook on ilmoittanut uudesta meta universumista. Sitä ei voi enää paeta. Se tulee olemaan osa elämäämme.

Nyt pohdin, että tuleeko siellä metassa olemaan oma maailmansa vai tuleeko se imitoimaan nykyistä maailmaa? Minun mielestä siihen tulee uusi käytäntö ja uudet säännöt. Yksi käytännöistä tulee ollaan nimet. Metassa saa käyttäjä luoda oman nimensä ja uskon että meta ympäristö myös saa uudet ja alkuperäiset nimet. Tämä nimi konsepti on varsinkin nuorten joukossa hyvin suosittu. He haluavat luoda uusia ilmiötä. Onhan sosiaalinen media myöskin synnyttänyt uusia mekanismeja ja nimityksiä! Saman kaavan mukaan myös metassa tulee ilmestymään uusia nimityksiä ja uusia virtuaalisia nimiä kaduille, alueille, rakennuksille ja käyttäjän nimille.

Senpä takia otsikkona on Covfefe, koska se on just se juttu. Tuo sana on tunnettu entisen presidentin Trumpin johdosta. Onhan se saanut twitterissä ja muualla somessa aikamoisen villityksen! Se nousi varsinkin nuorten joukossa villitykseksi. Vanhempi ikäluokka olivat hämillään ja vieroksuivat vaikka myös huomasivat huumorinkin.

Olemme siis valmiita uudenlaiseen virtuaali maailman, uusiin nimiin ja ilmiöihin.

Jännittyneenä odotan, mitä tuleman pitää. Mitä uusia nimiä tulemme kuulemaan? Ja miten käyttäjänimemme tulee muuttumaan vai pidetäänkö vanha malli mitä tulee käyttäjänimen perustamiseen virtuaali maailmassa?

0
amalyosman

Innovaatio, elämän mysteerit ja ripaus filosofiaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu