Kullan viimeinen hetki

Ihminen on usein siinä luulossa, että asia mikä on pysynyt satoja vuosia jatkaa samalla radalla. Näin ei ole kullan kanssa. Kulta on ollut rahan välineenä pitkään ennen paperirahaa. Valuuttojen ohella on kulta ollut vielä tärkeä työväline. Sen arvo ei ole laskenut vaan kohonnut.

Minä olen sitä mieltä, että kullan arvo tulee laskemaan. Monet maat eivät tiedä tai osaa ennakoida miten kulta tulee muuttamaan muotoaan. Minun mielestä se muuttaa muotoaan sillä, että sitä tullaan käyttämään vaatteissa, meikissä, voiteena ja eri kalusteissa. Myös monissa tavaroissa ja puhelimissa. Uskon myös että kultaa ei enää käytetä koruissa. Tämän trendin aloittavat lännen maat. Idässä kulta on kulttuurisesti arvokas symboli ja väline, joten muutosta tullaan jarruttamaan siellä. Trendi kullan suhteen on kuitenkin tulossa. Koruissa tullaan käyttämään muuta materiaalia. Olihan ennen kullan löytöä käytetty muita metalli materiaaleja. Jopa Suomen kansallisessa koru brändissä Kalevalan koruissa ei ole käytetty kultaa.

Uskon myös, että kultaa ei käytetä takeena finanssi aloissa. En usko että tulee mitään kullan jälkeen. Olemme siirtymässä isoihin muutoksiin, jotka valtaavat kaikkiin aloihin erityisesti valuuttaan ja rahaan. Tuleva teknologia ei ole ystävällinen nykyiselle taloudelliselle mallille. En usko että ihmiset ovat valmiita kohtaamaan uutta mallia. Se järkyttää. Palkat, eri virastot, kuluttajat ja yritykset eivät voi tehdä muuta kuin oppia uutta tapaa vaihtaa ja käyttää uutta raha mallia. Uskon että muutos on tulossa lähivuosina.

 

 

+1
amalyosman

Innovaatio, elämän mysteerit ja ripaus filosofiaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu