Katse eteenpäin

Paikalllislehdet Länsi-Uusimaa ja Karkkilan Tienoo julkaisivat eroilmoitukseni. Kiitos! Sen, ja myös blogikirjoituksen johdosta on tullut paljon viestejä kansalaisilta. Päätös eroamisesta valtuustoryhmästä tapahtui pitkän harkinnan jälkeen ja kypsyi hiljaa. Olinhan kirjoittanut valtuustoryhmälle selkeitä viestejä kyläkoulujen puolesta ja myös ryhmän työtavoista. Eroamiseen vaikuttivat monet syyt, kuten eroilmoituksessa selitin.

Valtuustoryhmän äänestystapa lähikoulujen lakkauttamisäänestyksissä oli vain viimeinen tippa. Tietenkin odotin ja toivoin, että moni demarivaltuutettu olisi kuunnellut toistuvat viestini lähikoulujen lakkauttamisten vääryydestä. Näin ei tapahtunut. Vain yksi valtuutettu rohkeasti uhmasi puoluekuria.

Tässä pari viestin pätkää:

”Demareilta Lohjalla puuttuu uskallus, kehittämisen palo, yhdessä tekeminen…”

” Onhan se käsittämättömän lyhytnäköistä toimintaa ja säästääkö se pidemmällä tähtäimella oikeasti mitään?” (Yhden äidin kommentti lähikoulujen lakkautuksista).

Toivottavasti moni päättäjä lukisi mitä mieltä ihmiset ovat palveluista ja toimintatavoista.

Lehtien palstoissa keskustelu on jatkunut. Hyvä! Se olikin sen tarkoitus kaikessa avoimuudessa.

Katse kohdistuu nyt kuitenkin eteenpäin. Monilta puolueilta on tullut kutsu liittyä heidän toimintaansa. Kiitos kaikille kannustavista ja houkuttelevista viesteistä! Kaikissa puolueissa on hyviä ja huonoja puolia ja kaikissa puolueissa on mukavia ihmisiä, myös demareissa. Tässä tilanteessa näen parhaaksi pysyä puolueettomana. Minulla ei ole henkilökohtaisia agendoja. En siis ole kiinnostunut mistään kansanedustajaehdokkuudesta. Haluan vain vaikuttaa sen verran kuin siihen voidaan.

Moni sanoo, että minun pitäisi olla ehdolla tulevissa vaaleissa. Itse ajattelin, että tärkeintä on, että tulevissa vaaleissa ihmiset äänestäisivät muutoksen puolesta. Toisenlainen, myönteinen ja vetovoimainen Lohja, joka palvelee yhdenvertaisesti kaikkia asukkaita on mahdollista. Jos lähden ehdolle, haluan jatkossakin ajaa lähikoulujen säilymistä, haja-asutusalueiden asukkaiden huomiomista päätöksenteossa nykyistä enemmän ja poukkoilevaa hallintokulttuurin muuttamista.

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 äänellä SDP:n ensimmäinen varasijan Lohjalla. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ikkalan kyläyhistyksen sihteeri Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu