Kuntavaalit kampanjoineen on demokratian juhla

Olin Meidän Lohjan puoluepoliittisesti sitoutumattoman ryhmän kanssa Lohjan torilla kampanjoimassa.

Vaikka välillä näytti siltä, että torilla oli enemmän ehdokkaita kuin äänestäjiä, oli mukava huomata, että meidän telttaan oli monille helppo pysähtyä, vaikka meillä ei ollut kahvia eikä makkaroita tarjoilla. Olihan teltassamme muuta katsottavaa kuin ehdokkaiden naamoja. Nimittäin yksi ehdokas toi sinne silkkikukkonsa. Silkkikukko oli vain hetken verran siellä, mutta se toi iloa monille lohjalaisille, ja pääsi moniin valokuva-albumeihin.

Meillä oli myös tekemistä. Kuntavaaliehdokas Pedro Albeio soitti säkkipilliänsä ja me muut tanssimme ympärillä. Se oli hauska hetki, joka ilahdutti katsojiakin.

Meidän vieressä oli keskustan teltta. Oli mukava vaihtaa pari sanaa tuttujen, mutta myös tuntemattomien ehdokkaiden kanssa. Myös eläinoikeuspuolueen ainut ehdokas Pauliina Laurila oli mukava yllätys. Pauliina osaa Espanjaa! Tuntui kotoisalta olla torilla. Lohja on kansainvälinen ja avoin paikka, vaikka muutama henkilö tuli kuittamaan Pauliinalle, koska Pauliinalla oli omassa teltassa sateenkaarilippu! Mitä se lippu ja lipun symboloimat asiat vie ihmisiltä pois? -Ei mitään. Peukkuja rohkealle Pauliinalle.

Torilla oli muuten paljon kukka- ja muita kauppiaita. Torin lavalla oli musiikkiesityksiä. Pitkästä aikaa pääsin nauttimaan aidosta toritunnelmasta.

Nyt kotona kirjoitan ilolla upeasta aurinkoisesta päivästä ja toivon kaikille aurinkoisille ehdokkaille menestystä! Kuntavaalit kampanjoineen on demokratian juhla.

+1
amgs
Sitoutumaton Lohja
Ehdolla kuntavaaleissa

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä.
Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen
Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen
Lohjan vammaisneuvoston jäsen
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu