Opposition kritiikki ja huutelu

Kuuntelin pitkästä aikaa eduskunnassa käytävää keskustelua pääministerin ilmoituksen jälkeen. Osa oppositiosta keskittyi vain yhteen tai kahteen ongelmaan, ikään kuin tämänhetkinen laaja terveydellinen, taloudellinen ja sosiaalinen kriisi olisi vain parista ongelmasta kiinni. Sen lisäksi oli kansanedustajia, jotka kaipasivat lisää tietoa. Kansanedustaja Seppo Eskelinen muistutti, että kahden viikon aikana hallitus on tuonut 120 lakiesitystä päätöksentekoon.

Oppositio epäonnistui, koska hyvästä alkukeskustelusta huolimatta kansanedustajat sortuivat keskustelun loppua kohti toistamaan samoja asioita.

Jos olisin oppositiossa, yrittäisin olla rakentavasti myönteinen, koska rakentavalla kritiikillä saadaan enemmän aikaan kuin haukkumisella. Sen lisäksi hallituksella on kansan tuki koronakriisin hoidossa. Kritisoida saa, mutta rakentavasti. Selväksi tuli, että kaikki kansanedustajat eivät pysty rakentavaan kritiikkiin. Oppositiopuolueiden kesken on eroja.

Sanna Marin puheessaan kiitti silti oppositiota kritiikistä.

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 äänellä SDP:n ensimmäinen varasijan Lohjalla. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ahonpään ja Karisjärven työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja Ikkalan kyläyhistyksen sihteeri Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu