Seura.fi:n haastattelu

Lohjan keskustassa tänään

Lokakuussa istuimme pariksi tunniksi keskustelemaan toimittaja Nina Sarellin kanssa elämästä ja muista eri asioista. Hän halusi tavata Lohjan keskustassa, ja näin teimme. Sitä edellisenä päivänä olin ilmoittanut jättäväni Lohjan demareiden valtuustoryhmän. Keskustelimme siitä, Nicaraguasta, ihmisoikeuksista, ym. Haastattelu on nyt vapaasti luettavissa Seura.fi:ssä. Ehkä se kiinnostaa teitä.

Kuvakaappaus
Kuvakaappaus Seura.fi:n verkkosivusta

Vakavan päätöksen jälkeen päätin katsoa eteenpäin. Sain useita yhteydenottoja muista puolueista ja eri ihmisistä, ja kiitos kaikille! Päätin kuitenkin jatkaa puolueettomana. Noin viikko sitten kirjoitin Facebookiin, että tarvitsisin 10 allekirjoitusta, jotta voisin perustaa valitsijayhdistyksen ja olla ehdolla puolueettomana ehdokkaana kuntavaaleissa. Vaadittu määrä allekirjoituksia on jo kasassa, mutta varmuuden vuoksi tarvittaisiin vielä pari allekirjoitusta lisää. Jos asut Lohjalla ja haluaisit allekirjoittaa tai muuten vain kertoa mikä mieltä painaa, laittaisitko yksityisviestin tulemaan vaikkapa messengerin kautta? Kiitos!

Miksi yritän päästä Lohjan valtuustoon päättämään?
Tässä pari syytä:
1) Lähipalvelujen turvaaminen
Lohja on maantieteellisesti suuri kunta. Esiopetus, perusopetus, terveydenhuolto ja muut lapsiperheiden tarvitsemat lähipalvelut tulee turvata yhdenvertaisesti kunnan koko alueella. Yhtään maaseutukoulua ei enää saa lopettaa!
2) Vanhusten palvelujen parantaminen
Lohjallakin asuu lukuisa määrä vähävaraisia vanhuksia, joista monet asuvat syrjäseuduilla. Liikenneyhteydet ja muut palvelut on leikattu pois. Jos omaisia ei ole, vanhukset ovat pulassa. Vanhuksille pitää turvata arvokas elämä!

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 ääntä. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu