Suomalaisten naisten solidaarisuutta ihastellaan espanjankielisissä julkaisuissa

Kirjoitin Googleen espanjaksi ”Sanna Marin baila y canta”. Hakusanoilla tuli 216 000 tulosta.

Mitä on kirjoitettu espanjaksi? -On ihmetelty sitä, ettei Suomi ole sittenkään kovin tasa-arvoinen maa! Lehdissä on vertailtu Sanna Marinin juhlintaa Boris Johnsonin juhlintaan. Vertailu ontuu, koska Johnson rikkoi maansa lakeja juhlimalla karanteenin aikana, eikä vain kerran, vaan usein.

Erässä espanjalaisessa lehdessä Suomessa asuva mies sanoo, että on parempi laulava, tanssiva ja juhliva kuin korruptoitunut poliitikko. Argentiinalaisessa lehdessä kommentoijat sanovat, että Argentiinassa politiikot järjestävät isoja ja kalliita yksityisjuhlia verorahoilla. Baari-ilta on siellä päivän pikkujuttu, ”lastenleikki” kuten joku sanoo.

Kirjoituksissa ihastellaan suomalaisten naisten solidaarisutta Marinia kohtaan vastauksena opposition ja konservatiivien hapatukseen. Vanity Fair -lehdessä sanotaan myös, että monissa maissa naiset osoittavat solidaarisuutensa Marinia ja suomalaisia naisia kohtaan julkaisemalla videoita, joissa he tanssivat ja juhlivat railakkaasti. Suomessa osataan siis näyttää myös iloista naamaa. Suomi tuli näkyväksi.

+6
amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2020 sain 141 ääntä. Kiitos!
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu