Taas aikaansa edellä

Sdp:n puoluekokous alkoi tänään Tampere-talossa ja päättyy maanantaina 24.8. Ilman muuta, moni demari odottaa, että mitä puoluekokous tuo mukanaan. Yksi asia on varma ja se on se, että puolueen puheenjohtaja vaihtuu. Tänään on Antti Rinteen viimeinen kokonainen päivä puolueen puheenjohtajana ja huomenna Sanna Marinista tulee puolueen puheenjohtaja.

Kokous on historiallinen mm. koronan takia. Kokousväki on jakautunut kahteen kokoussaliin ja kokousedustajilla on kasvosuojia.

Antti Rinne piti jäähyväispuheen.

Pahimmillaan toivottomuus ja yhteiskunnan eriarvoisuus murentavat luottamusta instituutioihin ja politiikan päätöksentekoon

Rinteen mukaan demokratian ja oikeusvaltion rapautumisesta hyötyvät vain väärät profeetat, jotka haluavat kääntää kehityksen kelloa vuosikymmeniä taaksepäin.

– Syyllisiä haetaan milloin toisista kulttuureista, milloin Euroopan unionista, Rinne totesi

”Porukalla olemme tehneet, porukalla olemme paljon saavuttaneet.” sanoi Rinne.

Rinteen jälkeen Sanna Marin piti puheenvuoronsa. Marin kertoi miten pääministeri Suomessa voi tehdä mitä haluaa kaikessa rauhassa kuten kuka tahansa kansalainen. Sitten Marin puhuu vakavista taloudellisista haasteista, pandemian mahdollisista pahentumisesta, jälkihoidosta, jne.

Kokousta voi seurata livenä Youtubista, Facebookista, ym

Tästä pääset puoluekokouksen aikatauluun.

SDP:n puoluekokouksen teemana on ”Taas aikaansa edellä”

Muuten, osallistun puoluekokoukseen maanantaina.

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 äänellä SDP:n ensimmäinen varasijan Lohjalla. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ahonpään ja Karisjärven työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja Ikkalan kyläyhistyksen sihteeri Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu