Venezuelasta ratkaisu suomalaisen duunarin ahdinkoon!

Suomen suosituimman oppositiopuolueen puheenjohtaja kiinnittää huomionsa Venezuelaan, mutta ei siksi, että hän kritisoisi Nicolás Maduron hallinnon ihmisoikeusrikoksia tai Venezuelan demokratiavajetta vaan siksi, että hänellä on yksi ”nerokas” rinnastus Hugo Chávez Venezuelan ja Sanna Marinin hallitusten välillä.

Jo Venezuelan nimestä provosoiduin Jussin päivityksestä. Jussi Halla-aho provosoi mediaa ja kommentoijia kärjistyneillä päivityksillä. Nyt Jussin kommentti on sen verran huvittava, että on pakko kommentoida. Jussi näköjään kuvittelee, että Suomi on autoritaarisen, yhden puolueen ja korruptoitunut maa, kuten Hugo Chávezin Venezuela. 

Lohduttavatko Jussin sanat nyt duunareita, jotka kaipaavat ennen muuta todellisia ratkaisuja omaan taloudelliseen ahdinkoonsa? Pitää paikansa, että Hugo Chávez oli populisti.

Tässä tuore uutinen eduskunnasta:

 

amgs

Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja. Kuntavaaleissa 2017 sain 112 äänellä SDP:n ensimmäinen varasijan Lohjalla. Lohjan kaupunginhallituksen varajäsen Lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen Lohjan vammaisneuvoston jäsen Ahonpään ja Karisjärven työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja Ikkalan kyläyhistyksen sihteeri Kotisivu: <a href="http://anasorainen.blogspot.fi/" title="http://anasorainen.blogspot.fi/">http://anasorainen.blogspot.fi/</a> tai <a href="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/" title="https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/author/anamariagutierrezsorainen/">https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu