Ehdolla kuntavaaleihin Ylivieskassa

Olen Ami Salmela, 48-vuotias ylivieskalainen pitkän linjan yrittäjä. Tällä hetkellä toimin Ylivieskassa teollisuuden pintakäsittelyä tuottavan Laaksojen Laatupinta Oy:n sekä teollisuuden silkkipainoyrityksen Laaksojen Laatupaino Oy:n johdossa ja lisäksi minulla on ravintola-alan yritys, jolla on toimintaa sekä Ylivieskassa että Nivalassa. Perheeseeni kuuluu vaimoni lisäksi kaksi aikuista lasta sekä kaksi koiraa ja kissa.

Lähden ehdolle Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaana 2021 kuntavaaleissa, koska haluan olla vaikuttamassa Ylivieskan päätöksentekoon muuttuvassa ja haastavassa yhteiskunnassamme ja olla mukana tuomassa yrittäjälähtöistä näkökulmaa valtuuston toimintaan. Kunnissa tehdään suomalaisten arkeen kaikkein suorimmin vaikuttavat päätökset ja mielestäni on tärkeää, että jäsenten asioista on päättämässä monenlaisia ihmisiä, sillä erilaiset näkökulmat ovat rikkaus.

Yrittäminen, työelämän sujuvuus ja osaaminen ovat lähellä sydäntäni, sillä niistä riippuu koko hyvinvointiyhteiskunnan rahoitus. Koen, että minulla on paljon tietotaitoa ja uusia näkökulmia annettavana Ylivieskan kaupunginvaltuustossa. On erittäin tärkeää panostaa hyvään palveluun ja toimivaan kaupunkiin, jotta voidaan kehittää nykyisyyttä ja yhteistä tulevaisuutta. Myös poikkeusaikojen ulkopuolella meidän on kaikilla tasoilla oltava valmiita muuttumaan ajan mukana ja pitämään Ylivieska kiinnostavana ja kilpailukykyisenä, modernina kaupunkina.

Anna äänesi minulle, jos haluat aikaansaavan, määrätietoisen ja idearikkaan jäsenen, joka katsoo asioita kauas!

Ami Salmela
Kokoomus Ylivieska
Ehdolla kuntavaaleissa

Ylivieskalainen pitkän linjan teollisuus- ja ravintola-alan yrittäjä, Kokoomuksen ehdokas kuntavaaleissa 2021.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu