Juha Sipilä – sinulla on vaihtoehto

Ohessa kirjoitukseni Hesariin, joka ei aikoinaan mennyt läpi:

"Eilen 4.2.2014 hallituksemme myönsi kyvyttömyytensä toimia hallitusohjelman mukaisesti, ja perustelut sille lausuttiin pääministerimme toimesta ääneen jo 13.1.2014 (Aamutv): "Vaikeiden asioiden hoitaminen on aina vaikeata." Tilanne on demokratialle ominainen, sillä kaikki vaikeat päätökset siirretään seuraavalle vaalikaudelle, jos vain valtion lainakorot sen sallivat.

Vuoden 2000 perustuslakiuudistukseen saakka tasavallan presidentillä oli valta hajoittaa eduskunta, ja hallituksen eilisen ulostulon jälkeen on helppo kaivata mennyttä. Nyt eduskunta voidaan hajoittaa vain pääministerin aloitteesta, jota mielestäni olisi syytä harkita. Tee miehen työ, Jyrki, Suomelta loppuu aika."

Tässä valossa Hjallis Harkimon kommentti "Ei me tätä luvattu" on äärimmäisen huolestuttava.

Eduskunnan hajoittamisen vaihtoehto on sinullakin Juha Sipilä käytettävissä, ja jos sen käytät hyvästä syystä, historia saattaa muistaa sinut sankarina. Jos taas pelaat neljä vuotta aikaa yhteistyökyvyttömien aasien kanssa, niin turha odotella että joku patsaan sinulle veistäisi.

A Strange Game. The Only Winning Move is Not to Play.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu