Anna sen soida!

Sipilä antoi kokoomukselle aamuun asti aikaa sote-kiistassa – pääministeri valmis hajottamaan hallituksen (HS tänään 5.11.2015).

Amos Ahola 15.8.2015:

"Eduskunnan hajoittamisen vaihtoehto on sinullakin Juha Sipilä käytettävissä, ja jos sen käytät hyvästä syystä, historia saattaa muistaa sinut sankarina. Jos taas pelaat neljä vuotta aikaa yhteistyökyvyttömien aasien kanssa, niin turha odotella että joku patsaan sinulle veistäisi."

Vaikka tässä nimenomaisessa Soteasiassa olen Kokoomuksen puolella, jos Sipilä päätyy kaatamaan hallituksen, niin ratkaisu on mielestäni oikea – toimintakyvytön hallitus on huonompi asia kuin ei hallitusta lainkaan.

Pitäisin myös todennäköisenä, että uudet vaalit ovat edessä persujen kannatustappion siivittämänä, mutta kyseenalaistan sen, että eduskuntapuolueita äänestämällä mitään muutosta voi saada aikaan.

Jos haluatte muutosta, kannattaa äänestää niitä joilla ei ole muutoksessa mitään hävittävää – Viskipuolue on pian puoluerekisterissä, noin tuhat korttia puuttuu ja leijonanosa niistä saataneen kasaan ensi viikon Slushissa, joten jos etsitte todellista vaihtoehtoa, niin perehtykään toki yleisohjelmaamme.

Kannattajakorttitavoitteen täyttyessä äänestämme myös puolueen nimestä – joten tulette näkemään meidän luultavasti Liberaalipuolueen nimellä ensi vaaleissa.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu