WTFkappale – kansalliskirjasto kiusaa yrityksiä

Taas olisi kirveelle töitä – törmäsin hiljattain liitteenä olevaan kirjeeseen. Kiusaus on suuri olla reagoimatta lainkaan, ja katsoa mitä tapahtuu, mutta päätin kuitenkin kirjoittaa tänne lyhyesti aiheesta.

En tiedä montako byrokraattia tämäkin yritysten kiusaaminen työllistää, ja tyypilliseen tapaansa byrokraatit eivät itse hoida hommiaan, vaan lyövät yrityksiä lailla päähän.

Perimmäinen vika on tietysti laissa joka mahdollistaa tämän, ja toisaalta lainsäätäjässä, jota ei haittaa lainkaan keksiä lisää tekemistä yrityksille.

Tästä ajattelutavasta on päästävä eroon.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu