700 kannattajakorttia puuttuu – liberaalipuolueen avunhuuto

Olen jo vuodesta 2008 saakka ("Ei koske Suomea!") katsonut vierestä tätä hidastettua junakolaria, jota Suomen taloudeksi kutsutaan. On epäselvää oliko Katainen tyhmä vai valehtelija, mutta selvää oli jo silloin, että hän oli väärässä.

Stubbin viimeaikaiset möläytykset ovat laittaneet miettimään samaa hänen kohdallaan, itse pistän tämän matematiikan approbaturin piikkiin. Olen törmännyt prosentuaaliseen dysleksiaan ennenkin – joillekin ihmisille 90% on vain luku, eikä yhdeksän kymmenestä, ja Stubb luultavasti kuuluu heihin.

Suomen ongelma ei kuitenkaan ole yksittäisten ihmisten typeryys tai virheet, vaan meidän koko hallintojärjestelmämme halvaantuminen, jota myös vetokratiaksi kutsutaan. Suomessa ei kyetä päätöksiin.

Pääsyynä tähän on eduskuntapuolueiden eturyhmäpolitikointi, sekä työmarkkinajärjestöjen liian suuri valta. Puolueet tekevät kaikkensa sementoidakseen valtansa, tai edes pysyäkseen vaalikauden loppuun hillotolpalla.

 

Tämä on se syy, miksi hain eduskuntaan Viskipuolueen riveissä Piraattipuolueen listoilta – Suomella ei ole enää aikaa siihen että vallassaolevat puolueet uudistuvat luonnollisen poistuman kautta ajattelemaan Suomen parasta oman etunsa sijaan, varsinkin kun ne eivät osoita pienintäkään halua tehdä niin.

Kansanedustajanpestiä ei (vielä) siunaantunut, mutta vakuutuin siitä, että Viskipuolueen aktiivit ovat fiksuja, eikä kukaan meistä ole yhteisestä kassasta kähmimisen korruptoimia, vaan mukana on porukkaa jotka todella haluaisivat paremman ja vapaamman Suomen. Tämän lisäksi muiden pienpuoluiden kirousta, eli hörhöilyä, ei ole havaittavissa.

Vaalien jälkeen olen tasaisin väliajoin ollut keräämässä kannattajakortteja, ja moni teistäkin lukijoista on kojullamme lämmikettä käynyt noutamassa, sekä kannattajakortin kirjoittamassa. Palaute on ollut käytännössä yksimielisen positiivista – tästä maasta puuttuu etujärjestöistä riippumaton liberaalipuolue.

Jälkiviisaana olisi pitänyt viettää enemmänkin lämpimiä kesäpäiviä kortteja keräten, sillä nyt näpit jäätyvät melko nopeasti tai taivaalta sataa kannattajakortteja turmelevaa ainetta, ja vaikka maaliviiva häämöttää, teidän apunne olisi todella tarpeen.

Tällä hetkellä kasassa on noin 4300/5000 kannattajakorttia, ja keräysaikaa on vielä noin kuukausi – jos koet että Suomessa on tilaa uudelle puolueelle, pyydän nyörästi tulostamaan muutaman, keräämään pari hassua ystäväpiiristä ja postittamaan ne meille. Kortin täyttäminen ei sido mihinkään, eli kyseessä on arpa jolla voi vain voittaa.

Ja se puolueen nimi? Kun kannattajakortit ovat kasassa, järjestämme äänestyksen puolueen nimestä, ja jos se minusta on kiinni, meidät löytää seuraavissa kunnallisvaaleissa  Liberaalipuolueen nimellä.

Jos koet että puolueemme yleisohjelma puhuttelee sinua, ja haluat mukaan politiikkaan puhtaalta pöydältä, pyydän olemaan yhteydessä puheenjohtajaamme (juhani.kahara@viskipuolue.fi), ja liittymään Facebook-ryhmäämme.

Tarvittaessa selvennän omaa tai puolueen poliittista näkemystä kommenteissa.

 

Kiitos mielenkiinnostasi ja mahdollisesta avustasi.

Amos Ahola
 

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu