Väyrysliberaaleja vai viskipaavoja?

Useampikin aviisi (kuvat liitteenä) on ottanut kantaa Viskipuolueen ja Kansalaispuolueen mahdolliseen yhteistyöhön, joten päätin kirjoittaa asiasta epäselvyyksien välttämiseksi.

Viskipuolueella ei ole suunnitelmia tehdä yhteistyötä Kansalaispuolueen kanssa, mutta suhtaudumme pienpuoluiden välisiin vaaliliittoihin positiivisesti.

Paavon jäsenhakemus Viskipuolueeseen on toki mahdollinen, mutta hänen kommenttinsa keskustanuorten liiallisesta liberaaliudesta ovat indikaatio siitä, että tämä on epätodennäköistä, ellei Kansalaispuolueen kannattajakorttien keruu tavalla tai toisella kuivu kasaan.

Vaikka Paavon hakemusta tuskin kuuluu, se ei silti tarkoita etteikö puolueessa olisi tilaa. Erityisesti haemme politiikasta kiinnostuneita henkilöitä, jotka eivät tuoksahda broilerilta. Ikä, sukupuoli, koulutus, ammatti, kansallisuus, varallisuus, seksuaalinen suuntautuminen tai mikään muukaan henkinen tai fyysinen ulottuvuus ei ole este jäsenyydelle, mutta Nolanin arvokarttatestissä olisi hyvä osua noin liitteen 4 kuvaamalle sektorille (tai muuten vaan identifioitua sinne, vaikka testistä huti tulisikin).

Kunnallisvaalilistoilla on vielä kosolti tilaa, eli jos politiikka on ikinä sinua yhtään kiinnostanut, ja jaat huolemme siitä, että nykyiset eduskuntapuoleet eivät eturyhmäpolitiikkansa takia tätä maata pelastamaan, sekä kiinnostuksen että ymmärryksen yhteiskunnallisista kysymyksistä, niin laita toki lappua tulemaan. Selvyyden vuoksi, ns. hörhöehdokkaiden ei tarvitse vaivautua.

Sokerina pohjalla, nopeasti liittyvät jäsenet pääsevät vaikuttamaan puolueen tulevaan nimeen, josta järjestetään lähiaikoina äänestys. Vaikket liittyisikään, niin ehdotuksia toki otetaan vastaan kommenteissa alla, kuten myös toki kannustusta, ohjeita, ja kritiikkiäkin.

Ja sinulle, jota nyt naurattaa koko kirjoitus, ja uskot ettei puolueella ole toivonkipinää – me olemme yksi harvoista puolueita joilla ei nykytilanteen korjaamisessa ole mitään hävittävää.

Minuakin nauratti vuoden 2007 vaalit, 2011 vielä vähäsen, mutta 2015 mennessä hymyni oli jo hyytynyt. Demokraattinen järjestelmämme on rikki.

Ystävällisin terveisin,

Amos Ahola
Viskipuolue

***

www.viskipuolue.fi

Viskipuolue Facebookissa

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu