Miksi Viskinuoria ei ole, eikä tule

Viskipuolueessa käydään keskustelua muun muuassa puolueen tulevasta nimestä, mahdollisista piirijärjestöistä, sekä nuorisojärjestöstä.

Vaikka Viskinuoret olisi kutkuttava nimi nuorisojärjestölle, pysähdyimme miettimään miksi nuorisojärjestöjä on ylipäätänsä olemassa – puolueisiin liittymisellä ei nimittäin ole mitään laissa määriteltyä ikärajaa.

Syy löytyi aika nopeasti (Yle 4.4.2012) (kuvaliitteinä 2014 lukuja), ja kuten muistamme, jokainen nimi noilla listoilla on rahan arvoinen (11.5.2012).

Viskipuolue ei aio tähän leikkiin lähteä, ja oman osansa naukumisen sijaan (SU 31.05.2013) toteamme tähän maan tapaan, että "Pitäkää tunkkinne."

Jos puolueet haluavat kasvattaa seuraavan sukupolven broilereita, se tapahtukoon puolueiden omilla rahoilla, ei oikeasti hyödyllisten nuorisojärjestöjen (esim. Partiolaiset, Allianssi) kustannuksella.

Tukien lisäksi nuorisojärjestöt ovat myös kätevä tapa pitää nuoret puuhastelemassa keskenään häiritsemästä emopuolueen oikeita päätöksiä. Jos olet poliittisen nuorisojärjestön jäsen olematta broileri, ja sinua hatuttaa vilttiketjussa pelaaminen, niin Viskipuolue toivottaa sinut tervetulleeksi.

Eilisissä illanistujaisissa kävin ilokseni tiukkaa väittelyä kolmen nuoren herrasmiehen kanssa – ymmärrys ei katso ikää.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu