MOT: Pikavoittoja vuokra-asunnoilla – Orava & kumppanit

Teille, jotka harrastavat asuntosijoittamista, tai muuten vaan asia kiinnostaa, MOT tarjoilee harvinaista herkkua: http://areena.yle.fi/1-3179043 – suosittelen lämpimästi.

Koskaan ei ole rahan tekeminen näin helppoa ollut, mutta kyllä syyttävän sormen on hyvä osoittaa myös Finanssivalvontaa, joka ei selvästi ole tehtäviensä tasalla, että pääkaupunkiseudun kaupunkeja, jotka eivät pidä huolta siitä, että "Kempeläinen Reilukerhorakentajat Oy" ja muut hinnalla kilpailevat rakentajat saisivat sen verran tontteja rakentaakseen kuin pystyy rakentamaan, vaan luovuttavat tontteja VVO:lle, Satolle ja muille Korsikalaisille.

Aiheesta aikaisemmin:

http://amosahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208648-oravan-joulu-on-tana-vu… (18.12.2015)

http://amosahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/196827-makeasti-oravainen-maka… (13.6.2015)

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu