Viskipuolue etsii nimeä, mikä sen pitäisi olla?

Arvon Uusi Suomi,

kerättyämme vuoden verran turuilla ja toreilla kansalaispalautetta, sekä kannattajakortteja, Viskipuolue on nyt puoluerekisterissä (vaalit.fi 18.3.2016). Asian konkretisoi lopullisesti se, että Uuden Suomen profiiliin voi valita puolueeksi Viskipuolueen – kiitoksia tästä muutoksesta toimitukselle, sekä kannattajakorteista niille jotka sen täyttivät, tai muuten olivat hengessä mukana.

Viskipuolue oli kannattajakorttien näkökulmasta puolueen nimenä menestys (emme olisi millään saaneet kortteja kasaan ilman räväkkää nimeä ja siitä seurannutta medianäkyvyyttä), mutta työ jatkuu ja seuraavaksi edessä ovat kunnallisvaalit.

Nyt on hyvä hetki katsoa peiliin, ja toisaalta kysyä mitä maailma on puolueesta mieltä – voiko Viskipuolueen nimellä pärjätä, vai olisiko joku muu nimi sittenkin parempi? Avoimuuden hengessä emme halua vain miettiä tätä kysymystä kuplassamme, vaan avaamme kysymyksen koko maailmalle.

Jos haluat ottaa kantaa, se onnistuu noin minuutissa vastaamalla viiteen kysymykseen täällä:

https://viskipuolue.typeform.com/to/ysz2Pa

Kaikki palaute enemmän kuin tervetullutta.

Ystävällisin terveisin,

Amos Ahola

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu