Apottiin amatöörejä – mikä voisi mennä vikaan?

150 osaajaa haetaan töihin – Apotti-rekrytoinnit käyntiin (Tivi 12.4.2016) – aikaisempaa osaamista ei tarvita (liite)

Jos siltaa rakentamaan palkattaisiin ihmisiä, joilla ei ole kokemusta rakentamisesta tai silloista, vaan riittäisi että on joskus nähnyt ihmisen ylittävän sillan joko jalan tai autolla, niin eihän se hyvin päättyisi.

Apotin kaikki avoimet työpaikat löytyvät täältä: http://www.apotti.fi/meille-toihin/

Hanke menee metsään jo siitä syystä, että harva noista paikoista tullaan täyttämään pätevillä henkilöillä, sillä pätevä henkilö ei halua liata CV:tään hankkeessa johon ei usko.

Vielä ei ole liian myöhäistä vetää töpseliä seinästä ja maksaa itsensä ulos projektista. Jokunen kymmenen miljoonaa siinäkin mennee sakkoihin, mutta se on lopulta kertaluokkaa vähemmän kuin mitä tähän Moolokin kitaan vuosien mittaan tullaan muuten kaatamaan.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu