Länsimetropoli

Helsingin kaupunginvaltuutetun Otso Kivekkään (FB 13.6.2016) mukaan länsimetron myöhästymisen, kustannusarvion ylittymisen (240 miljoonalla), sekä myöhäisen tiedottamisen ongelmien ytimessä on Länsimetro oy, joka on Helsingin ja Espoon yhdessä omistama projektiyhtiö.

On hyvä tiedostaa, että Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisen yhdistäminen metropoliksi tekisi kaupunkien väliset projektiyhtiöhimmelit tarpeettomaksi, ja sitä kautta vähentäisi vastaavien virheiden riskiä tulevaisuudessa.

Samassa rytäkässä poistuisi myös suboptimoinnin tarve, niin asuntopolitiikassa kuin metrolaiturien pituudessakin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu