Lyhyesti: ilmiantajille irtisanomissuoja, mitali ja patsaspuisto

Historiallista Peltomäen korruptiovyyhtiä aletaan puida oikeudessa – näin raha liikkui syyttäjän mukaan Vantaan rakennushankkeissa (HS 23.8.2016) saa sapen mukavasti kiehumaan näin tiistai-iltana:

"Kaksi virkarikoksiin erikoistunutta rikosoikeuden professoria, Matti Tolvanen ja Pekka Viljanen, pitää moneen suuntaan laajenevaa tapausta paraatiesimerkkinä rakenteellisesta korruptiosta. Sitä vastaan Suomessa ei ole kunnollisia vastakeinoja, Tolvanen sanoo."

Olisi tuhannen taalan tilaisuus eduskuntapuolueidenkin kerätä tästä irtopisteet ja todeta että me emme harrasta rakenteellista korruptiota, mutta kovin vähissä ovat kannanotot tästä aiheesta.

Noh, voin luvata että Liberaalipuolue ei harrasta rakenteellista (tai muutakaan) korruptiota, ainakaan niin kauan kuin itse puolueessa vaikutan.

Soisin myös ilmiantajille irtisanomissuojan, mitalin ja ehkä jopa oman patsaspuiston – se olisi hieno historiallinen maamerkki maan tavan kuolemalle.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu