”Rahan jakajalla on aina tietyllä tavalla päätösvalta siinä, miten rahaa jakaa.”

Yli satatuhatta euroa päätyi perussuomalaisten kansanedustajaa lähellä oleville yhdistyksille – THL arvioi kilpailevan ruoka-apuhankkeen kirkkaasti paremmaksi (HS 15.10.2016) – tällä kertaa raha ei ainakaan suoraan valunut puolueelle, mutta perussuomalaiset ovat näköjään oppineet talon tavoille, ei siinä kauaa mennyt.

Muistin virkistämiseksi, sullemulle-jakaminen on tuttua myös ainakin Keskustalle Kansanedustaja sai 35 000 €:n edut, RAY:lta jättipotti säätiölle – lahjustuomio koventui KKO:ssa (US 7.6.2016), SDP:lle Turun Sdp haalii piilotukia (TS 5.10.2016) ja Kokoomukselle: Kokoomusministeri myönsi nuorilleen yli kuusinkertaisen tuen verrattuna PS-Nuoriin – epäoikeudenmukainen päätös haastetaan oikeuteen (SU 14.4.2016)

Jos haluatte verenpaineen kunnolla nousemaan, niin lukekaa toki Puolueet kunnan kukkarolla: käsikirjoitus (Yle 22.04.2013) – featuring nykyisen valtiovarainministerimme businessvainu.

Nämä koplaukset ovat se syy, miksi olen Liberaalipuolueen jäsen, ja eräs syistä miksi puolue alunperin perustettiin. Teemme minkä voimme maan tavan kitkemiseksi – eräs toimenpiteistämme oli lausunnon antaminen Luonnokseen korruption vastaiseksi strategiaksi (https://www.lausuntopalvelu.fi)

Olimme ainoa puolue joka palautti lausunnon.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu