Kusti polkee maanpuolustuksen suohon

Mieheni ylennettiin reservissä – posti toi kutsun Ritarihuoneen tilaisuuteen juhlan jälkeen (HS 9.12.2016) sai miettimään – entä jos kertausharjoituskutsuille kävisi kuten Demokraatti-lehden painokselle (demokraatti.fi 8.12.2016).

Tätä vasten virkamiesten puuhaama Viestinvälitys-palvelu (valtori.fi 27.10.2016) tuntuisi maalaisjärjellä järkevältä, mutta K2 keltaisen kyberhyökkäys tai viimeistään risteilyohjus sen helposti lakkauttaa.

Reaaliteetti on se, kaikki elektroniset viestinvälitysmetodit ovat harmaan vaiheen ensimmäisiä kohteita. Me siis tarvitsemme Kustia, joten laittakaa haalarinne ojennukseen ja korjatkaa ongelmanne, sen sijaan että teette epäonnistuneita brändiuudistuksia (HS 14.8.2014).

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja, jonka mielestä monen valtionyhtiön ylin johto kaipaisi tuuletusta

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu