Liberaalipuolueen ensimmäinen kunnanvaltuutettu ja puolueohjelma

Pieni askel Toivo Miettiselle, mutta suuri askel Liberaalipuolueelle: Li­be­raa­li­puo­lu­eel­le ensimmänen kun­nan­val­tuu­tet­tu Pudasjärvelle (Kaleva 19.12.2016)

Hatunnosto Toivolle ja tervetuloa puolueeseen!

Kannustan toki tietysti muitakin liittymään joukkoomme, sekä nykyiset että tulevat kunnanvaltuutetut, tai muuten vain jäseniksi tai aktiiveiksi halukkaat ovat tervetulleita, kunhan allekirjoittavat liberaaliaatteen ja puolueohjelmamme, eivätkä tuo mukanaan mitään stigmaa, joka voisi leimata koko puolueen.

Erityisen herkullista olisi tietysti istuvan kansanedustajan loikkaus, sillä tällä keinolla saisimme asettaa presidentinvaaliehdokkaan ilman että meidän on kerättävä 20 000 nimeä – tällä tekniikalla Väykkäkin yrittänee Kalifiksi Kalifin paikalle, mutta jännä nähdä kenelle hopearahat menevät.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja, joka toivoo kaikkea hyvää Pudasjärvelle.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu