Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää…

Se olisi taas vaalit – tässä vaiheessa on kiitoksen paikka, jos palaute teiltä ei olisi positiivista, olisin jo lyönyt hanskat tiskiin.

Tämän lisäksi moni teistä on ohjannut oikeaan suuntaan kun olen jossain asiakysymyksissä ollut hakusessa – tätä arvostan suuresti.

Ja kiitos teille jotka jaksatte uurnille tänä kauniina päivänä liikahtaa. Nämä vaalit ovat jo kasvattaneet puolueen tunnettavuutta sekä aktiivien määrää, eli riippumatta läpipääsystä eteenpäin on menty – läpipääsy ei kuitenkaan ole lainkaan mahdotonta, ja jos niin käy, niin Suomessa on uusi puolue, jonka äänestäjien ei tarvitse pelätä ääniensä menevän hukkaan.

Ja Aimo, vaikka niin mielesi tekisi tähän kommentoida, niin katsotaanko vaalitulos ensin – vetohan oli siitä, että meneekö Liberaalien listoilta ketään läpi.

 

 

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu