Nuorisosäätiötä voi ja pitää mätkiä

Ara: Nuorisosäätiö rikkonut "merkittävällä tavalla" lakia (Yle 30.6.2017):

"Nuorisosäätiö on rikkonut "merkittävällä" tavalla yleishyödyllisyyttä koskevaa lainsäädäntöä, sanoo säätiön toimintaa valvova Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus Ara."

Bensowin lastenkotisäätiön ollessa ennakkotapauksena:

"Verorästi johtuu siitä, että verottaja ei pidä säätiötä enää yleishyödyllisenä ja vain yleishyödylliset säätiöt on vapautettu veronmaksusta." (Yle 3.2.2016)

Vaadin, että verottaja toimii nykylain puitteissa yhdenmukaisesti ja toteaa ettei Nuorisosäätiö ole yleishyödyllinen säätiö, sekä mätkii asianmukaisesti. Luulisi, että verokarhulle ansiot kelpaavat – jos verottaja suosii säätiötä siitä syystä että se on Keskustasidonnainen, niin kyse on jo valtakunnantason korruptiosta, eli maan tavasta.

 

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja, ja varavaltuutettu, jonka mielestä liiketoimintaa pitäisi harjoittaa sille tarkoitettujen yhtiömuotojen kautta, eikä säätiöiden.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu