Aluepolitiikka on maanpetturuutta

Pitkä kiista ohi – Fimea jatkaa usealla paikkakunnalla, pääpaikaksi hallitus määräsi Kuopion (Yle 5.7.2017), sekä Tiina Merikannon Analyysi: Fimea jää Kuopioon – politisoituneesta veivaamisesta ei tyylipisteitä saa mikään puolue (Yle 5.7.2017) ovat jäätävää luettavaa.

Veivaaminen ja lopullinen päätös ovat lähes varmasti naula arkkuun haaveille saada Euroopan Lääkevirasto (EMA) Suomeen. Aluepolitiikka on kalleinta politiikkaa, tällä kertaa noin sadantuhannen asukkaan Kuopion etu asetettiin muun Suomen edun yläpuolelle.

"Kuule Hannes, muista, että jokaisessa puolueesa on merkittäviä poliitikkoja, jotka ovat jostakin kotoisin", kerrottiin aikoinaan lääkelaitoksen edelliselle johtajalle Hannes Wahlroossille (TS 6.3.2017).

Terveiseni politiikoille jotka laittavat kotiseuturakkauden maan kokonaisedun edelle (2.7.2017) – olette maanpettureita.

 

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu, jonka mielestä Suomesta pitäisi poistaa vaalipiirit.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu