Mietteitä kesäloman päätteeksi – podcast

Ystäväni tavoitteena on tehdä tuhat podcastia elämänsä aikana, lupasin olla ensimmäinen haastateltava. Alla mietteitäni siitä miksi maailma makaa kuten se makaa.

Sivuttuja aiheita mm.

IT-ala, tietotyö, yrittäjyys, automaatio, työn tuottavuuden kehitys, verkkoväittely, demokratian ongelmat, talouskriisi, environmentalismi.

->ajastettu embed ei näytä olevan ihan triviaalia puheenvuorossa, laitan kuntoon kun keksin miten, voi olla että joudut manuaalisesti kelaamaan alkuun, pahoittelut siitä.

Puhuva pää on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu, joka nauttii kesälomansa toiseksi viimeisestä päivästä.

PS. jos haluaisit mukaan Björkenheimin haastattelusarjaan, niin yhteyttä voi ottaa Patrik@igiego.com kautta. 

PPS. Äidille terveisiä: parta lyhenee huomenna, se on päässyt hieman ryöstäytymään käsistä.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu