Autoilija – ilmaista rahaa tarjolla!

En omista autoa, mutta tulipa hiljattain puheeksi ystävieni kesken kuinka uuden liikennevakuutuslain (IS 20.11.2016) myötä heidän vakuutusmaksunsa putosivat luokkaa sadalla eurolla per auto per vuosi.

Keskustelun aihe oli toki tilitys siitä, että hintaa alennettiin vasta kuin asianomaiset olivat itse soittaneet vakuutusyhtiöönsä ja pyytäneet uuden lain myötä alentamaan hintaa – alennusta ei siis 1.1.2017 alkaen ollut automaattisesti oltu annettu, eikä sitä suostuttu maksamaan.

Viiden minuutin puhelulla voi päästä kuitenkin ihan mukaville tuntipalkoille, eli kannustan ottamaan luurin käteen – kuitatkaa toki kommentteihin miten kävi, niin sen pohjalta voivat muut arvioida onko vaivan arvoista.

 

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja, joka kulkee työmatkansa joko julkisilla tai sään salliessa moottoripyörällä.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu