Itlaa ei ole olemassa, eikä pitäisikään olla

Suomen 100-vuotis­juhlan suurin päätös: Edus­kunta antaa 50 miljoonaa euroa tuntemattomalle pikku­säätiölle,  jolla ei ole yhtään vakituista työntekijää (HS 20.10.2017) – ei vielä, mutta jos odotamme 75 vuotta, niin työntekijöitä on luokkaa 140, joista osa on poliitikkojen sukua (Seura 16.03.2017) – Sitra on tästä mainio esimerkki (AA, 13.10.2017).

Jos valtio halua tukea lapsia ja nuoria, niin parempi tapa olisi lahjoittaa rahat suoraan tarvitseville – Suomessa on ~50 000 perhettä jotka saavat toimeentulotukea (IS 11.10.2016), 1000 euroa per perhe auttaa pahimpaan hätään.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu, jonka mielestä isännätön raha vetää puoleensa iilimatoja.

PS. lapset ja nuoret ansaitsevat tukea, mutta olen eri mieltä keinoista.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu