Turvallisuus ennen poliittisia irtopisteitä

Lastentapahtuma alpakoineen joutuu siirtymään äärioikeiston mielenilmauksen tieltä Helsingissä (Yle 4.12.2017) herätti sosiaalisessa mediassa mielensäpahoittamisen myrskyn, ja aiheesta. Myös Uudessa Suomessa aiheesta on ehditty kirjoittaa.

Ei kukaan halua nähdä äärioikeistoa itsenäisyyspäivänä (tai muulloinkaan) paraatipaikalla, varsinkaan lasten kustannuksella. En kuitenkaan hyväksy poliittisten irtopisteiden kalastelua asialla (kuvaliitteenä), sillä vielä vähemmän haluan lasten näkevän kun poliisi (tai äärivasemmisto) painii äärioikeiston kanssa lastentapahtumassa.

Tämä skenaario on nimittäin ihan mahdollinen jos poliisi siirtäisi 612-soihtukulkueen muualle – häirikköosasto voisi todeta tämän olevan sananvapauden rajoittamista ilmestyen alkuperäiselle sijainnille johon heillä on lupa jo myönnetty, jolloin lastentapahtuma pitäisi turvata poliisin voimin.

 

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu, jonka mielestä sekä äärioikeisto että äärivasemmisto ovat roskasakkia.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu