Virkamies, haluatko sankariksi?

Pienpanimo odotti pääsevänsä myymään oluitaan suoraan kuluttajille, mutta toisin kävi – lupa vaatii uusien seinien rakentamista: "Tämä liittyy Alkon monopoliin" (Yle 6.2.2018) palautti mieleen ajattoman Karpolla on asiaa Kioskin Anniskeluoikeudet (Youtube, kuvattu 11.9.2001).

"Tämä liittyy Alkon monopoliin. Sen suojelemiseksi alkoholin myymiseltä vaaditaan tiettyjä kriteerejä, kuvailee Markus Leivonen Etelä-Suomen aluehallintovirastosta."

Saattaa olla että Markus saa sanomista viimeistään huomenissa, mutta haluan kuitenkin kuvitella, että kyseessä on vapaustaistelija joka on saanut tarpeekseen.

Kannustan kaikkia virkamiehiä lopettamaan päättömien ohjeistusten noudattamisen ja vuotamaan ne medialle.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu, jolla ei ole tarjota 30 hopearahaa, mutta gloriaa sitäkin enemmän.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu