Tekikö Mauri Pekkarinen Timo Kallit?

Timo Kalli sai aikoinaan poliitikkojen vihat niskaansa myöntämällä avoimesti, että rikkoo lakia vaalirahoituksen julkistamisesta, koska sitä ei ole säädetty rangaistavaksi (Yle 7.6.2016)

Nyt näyttää siltä, että Mauri on saattanut lyödä kirveensä samankaltaiseen kiveen osoittamalla, että yritystukien leikkaamiseen perustetun työryhmän ei ollut tarkoituskaan leikata yritystukia:

Yritystuille ei löydy juurikaan vahvoja perusteita, mutta ei niitä leikatakaan voi – siitä pitävät poliitikot ja lobbarit huolen (HS 5.4.2018)

Moni yritystuista nauttiva edunsaaja saattaa jälkiviisaana miettiä, että olisiko sittenkin kannattanut näön vuoksi leikata sata miljoonaa, jos sillä olisi vältetty seuraava, mahdollisesti merkittävästi suurempi kirves. Epäilen, että puoluekoneistot sekä muutama viestintätoimisto työskentelee jo vahingon minimoimiseksi:

"Kansanedustaja Emma Kari (vihr) sanoo, että hänelle on tehty äärimmäisen selväksi, ettei ole suotavaa esittää yritystukityöryhmän jäsenistöstä kritiikkiä julkisuudessa." (IS 5.4.2018)

Kannustan kuitenkin yritystukia vastustavia poliitikkoja ja muita vaikuttajia olemaan ulostulossaan rohkeita, sillä kerranhan tässä vain eletään.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu, jolla on suuri kirves.

 

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu