Jotain mätää THL:ssä?

IS-reportaasi: Joukko lääkäreitä pitää THL:n rokotetutkimusta haitallisena (IS 1.7.2018) raottaa sermiä niiden henkilöiden arkeen, jotka heittävät noppaa siitä kuka elää ja kuka kuolee:

"Pneumokokkirokotteessa olisi pitänyt jo aikoja sitten siirtyä kattavampaan 13-valenttiseen rokotteeseen, mutta GSK:n 10-valenttisella jatketaan vuodesta toiseen lasten rokotusohjelmassa, Vesikari sanoo.

Vesikari myös sanoo, että Suomessa tytöille annetaan GSK:n 2-valenttista HPV-rokotetta, vaikka maailmalla käytetään laajalti kattavampaa 4-valenttista, toisen valmistajan rokotetta."

 

Reportaasin mukaan noppa näyttäisi olevan painotettu suomalaisia vastaan, mutta koska en ole alan asiantuntija, niin tässä vaiheessa komppaan vain Huhtamäkeä:

"Kauppa- ja siviilioikeuden dosentti Ari Huhtamäki sanoo, että poliisille tulisi tehdä tutkintapyyntö THL:n toiminnasta rokotehankinnoissa."

Jos tutkinnasta paljastuu, että THL:n rahoituskuviot tai muut kytkökset ovat epäsuorasti aiheuttaneet kymmeniä kuolemia ja tuhansia vakavia sairastapauksia, on syytä pohtia miten sama estetään vastaisuudessa.

Saattaa siis olla aika tarkastella kansallisen rokotusasiantuntija­ryhmän kokoonpanoa uudelleen.

 

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu, joka kannustaa lukemaan IS:n alkuperäisen reportaasin kokonaisuudessaan.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu