Pikavippiyhtiöiden kuolonkorinaa

Pikavippiyhtiöt hermostuivat suunnitelmista rajoittaa lainojen korkoja: "Päinvastoin nostaisi korkoja, paisuttaisi luottoja, syrjisi heikoimpia…" (Yle 18.8.2018)

Älkää nyt jaksako naukua, jos minusta olisi kiinni, korot rajoitettaisiin (kuluineen) viitekorko + 10% tai vaihtoehtoisesti henkilökohtainen konkurssi ilmoitusasiaksi (AA 31.10.2016).

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja ja varavaltuutettu, joka iloitsee siitä, että jo kahden vuoden päästä siitä kun rupesin asiasta kirjoittamaan (AA 9.8.2016) ongelma aiotaan vihdoin korjata.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu