Asumistuet – poikki & palamaan

Asumistukien remontointi on tärkeää ja samalla liki mahdotonta (HS 3.12.2018) – jos aloittaisimme ajoissa, niin kaikki olisi mahdollista: Asumistuki on haitallisin tuki (AA 31.12.2015).

Demokraattisen järjestelmämme ominaisuus näyttää olevan, että jokaisesta ongelmasta annetaan kasvaa niin suuri, että ongelman korjaaminen ei ole enää mahdollista.

Tästä huolimatta, itse kannatan poikki & palamaan metodia – seuraavan eduskunnan aikana on siirryttävä perustuloon (AA 3.8.2017), ja asumistuki on lakkautettava siirtymäajalla.

Tämän lisäksi ehdotan, että jokaiselle kaavoitetulle tontille Helsingissä myönnetään välittömästi kolminkertainen määrä rakennusoikeutta – näin loppuisi myös kuntalaisten piiloveroitus kaavoituksen keinoin, ja kaupunki tiivistyisi viheralueita teurastamatta. 

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja ja varavaltuutettu, joka mielellään aloittaisi valtakunnallisten ongelmien ratkaisun ensi keväänä.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu