Liberaalipuolue vai Feministinen puolue?

Tarun mukaan pyöreän pöydän ritarit kohtasivat loppunsa ruohokentällä, jossa Arthurin ja Mordredin oli tarkoitus neuvotella Britannian kuninkuudesta. Kesken neuvottelujen käärme puri erästä Mordredin sotilaista, ja paljastaessaan miekkansa kärmeksen nitistämiseksi aurinko heijastui miekan terästä. Tämä tulkittiin yllätyshyökkäykseksi, ja sotatorvien soidessa taistelu kesti koko päivän. Illan tullen ruohokentältä ei löytynyt voittajaa, vaan pelkästään häviäjien ruumiita.

Onneksi kyse on kuitenkin myytistä, eikä välttämättä ennustuksesta.

Pari viikkoa sitten istuimme Feministisen puolueen kanssa virtuaalisella ruohokentällä ja neuvottelimme mahdollisista vaaliliitosta (AA 15.12.2018). Ideologian käärmeen myrkky on kuitenkin mahdollisesti tehnyt tehtävänsä, ja hieman ennen joulua saimme toistaiseksi vahvistamattoman viestin, että FP:n hallitus olisi tehnyt päätöksen, että FP kieltäytyy valtakunnanlaajuisesti vaaliliitoista Liberaalipuolueen kanssa.

On totta, että aatteellisesti olemme erittäin kaukana toisistamme (kts. kuvaliitteet), joten jos tälläinen päätös on tehty, se on sinänsä ymmärrettävä.

Siinä tapauksessa äänestäjät saavat päättää onko eduskunnassa tilausta vielä yhdelle vasemmistopuolueelle vai ensimmäiselle markkinaoikeistolaiselle puolueelle ilman vaaraa siitä, että ääni valuu ideologisen vastapuolen leiriin.

Toki otamme ilomielin vastaan ääniä sekä Liberaalipuolueen puolesta, että Feminististä puoluetta vastaan.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja ja varavaltuutettu, joka edelleen toivoo liittoa, mutta muussa tapauksessa toivottaa Feministiselle puolueelle maltillista vaalimenestystä eduskuntavaaleissa.

edit: sanamuotoja  muokattu spekulatiivisemmiksi 27.12.2018 00:40

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu