Hämeentien sulkemisesta johtuvia ruuhkia voisi helpottaa näin

Maanantaiaamusta alkaen ei Hämeentietä kurvista alaspäin saa kulkea muuten kuin julkisilla, fillarilla tai jalan. Kuten kuvaliitteestä näkyy, Helsingin kaupunkiympäristön viestintää asia naurattaa, mutta epäilen että autoilijoita ei huomisesta alkaen naurata, ainakaan siihen saakka kunnes tilanne jotenkin normalisoituu.

Liitteenä ehdotukseni, joka nopeuttaisi Sörnäisten rantatielle liittymistä Hämeentieltä. Käytännössä kyse on Itäväylän alikulun muuttamisesta yksisuuntaiseksi, joka vähentäisi valojen tarvetta & joutuvoittaisi kulkua, ilman että haittaa juuri syntyy.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja ja varavaltuutettu, joka on ehdolla 2019 eduskuntavaaleissa.

PS. en ole toviin kyseistä alikulkua käyttänyt, jos järjestelyjä on jo muutettu parempaan päin, niin kertokaahan toki kommenteissa, kiitos!

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu