Liberaalipuolueen PJ Tea Törmänen pienpuoluetentissä tänään 21:00 Ylellä

Kansalaiset ovat viime viikot päässeet ihmettelemään miten eduskuntapuolueiden puheenjohtajat pääsevät pitämään puheen Ylellä, ja miten heitä "grillataan" Ylellä. Näissä eduskuntavaaleissa Yle ei haastatellut verkkoon kaikkia eduskuntavaaliehdokkaita kuten edellisissä, mutta pieni kädenojennus eduskunnan ulkopuolisille sentään annettiin – ns. pienpuoluetentti tulee tänään Ylen ykköseltä 21:00-23:00.

Tuore puheenjohtamme Tea Törmänen (Uusimaa, 236) edustaa Liberaalipuoluetta, ja hänestä löytyy lisätietoja tarvittaessa täältä: https://liberaalipuolue.fi/eduskuntavaalit-2019/uusimaa/tea-tormanen/

Kuitenkin, kun toinen käsi antaa, niin toinen käsi ottaa vähän pois – MTV3:n järjestämä pääministeritentti alkaa 20:00, ja kestää 22:00 saakka – sopivasti päällekkäin pienpuoluetentin kanssa siis. MTV on kaupallinen toimija, ja se ajoittaa ohjelmansa miten lystää, periaatteilla mitä sen ei tarvitse julkistaa.

Kannustan kuitenkin pääministeritenttiä katsovat lopettamaan jo yhdeksältä ja vaihtamaan kanavaa menneisyydestä tulevaisuuteen.

 

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja ja varavaltuutettu, jota voi äänestää Helsingissä numerolla 71.

PS. Jos haluat että MTV kohtelisi vastaisuudessa pienpuolueita paremmin, kannustan irtisanomaan mahdolliset MTV palvelut asianmukaisella palautteella.

 

 

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu