Vastakkainasettelun aika ei ole ohi

Sauli Niinistö julisti vuonna 2005 vastakkainasettelun ajan olevan ohi. (HS 14.09.2015)

Vuonna 2019 teollisuusliitto julkistaa liiton mies kampanjan, jossa ammattiliiton edustaja uhkailee eri yritysten edustajia:

https://www.teollisuusliitto.fi/liitonmies/

Ruotsissa työnantajien ja työntekijöiden yhteispeli on jossain määrin erihenkistä: 

https://www.youtube.com/watch?v=OcVoKPTS7AU

Videon on tuottanut TCO, joka on Ruotsin ammattiliittojen kattojärjestö. Suomessa vastakkainasettelun aika ei ole ohi, sillä se kotimaisten työmarkkinajärjestöjemme elinehto. 

Tätä vasten onkin mielenkiintoista kuulla mistä kivestä ne aikovat puristaa Rinteen pyytämät 30 000 työpaikkaa (HS 29.05.2019).

 

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja ja varavaltuutettu, jonka mielestä valta pitää palauttaa työmarkkinajärjestöiltä eduskunnalle.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu