Apotti: Minä en ole tottunut suremaan, vaikka potilaat pois kuolee

YUP lauloi aikoinaan:

”Minä en ole tottunut suremaan
Vaikka potilaat pois kuolee”

HUSin hallituksen puheenjohtaja Ulla-Marja Urho on samoilla linjoilla:

”Ainahan sairaalassa kuollaan myös johonkin” (HS 30.1.2020)

Lääkäreillä on sentään Hippokrateen vala, mutta olisiko paikallaan synnyttää jokin samanlainen perinne maatalous- ja metsätieteiden maistereille?

Vaihtoehtoisesti voisimme jättää päätöksenteon ohjelmistoratkaisuista henkilöille jotka niistä jotakin tajuavat. Varsinkin kun ihmishenkien rinnalla resonoi myös raha (YUP:n kappaleesta):

”Mutta käypää rahaa jos poltetaan
Se ajatus kyllä häiritsee”

Kirjoitin männävuosina, että Apotti on hunajapurkki (9.4.2015). Se vahvistui juuri hiljan kun Helsinki hyväksyi 50 miljoonan euron lisälaskun mukisematta. Vain valtuustoryhmämme Petrus Pennanen vastusti:

Säästyisi sekä ihmishenkiä ja rahaa jos Helsinki kykenisi myöntämään että Apotti on virhe. Tämän jälkeen:

Vake voisi rahoittaa valtakunnallisen avoimen lähdekoodin Apotin (AA 27.3.2019)

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu, sekä ohjelmistoliiketoiminnan ja -tuotannon maisteri.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu