Ensi kerralla 400 000 euroa liikuntaseteleihin

Vaikka tässä nimenomaisessa tapauksessa tukien väärinkäyttäjä oli julkinen sektori kolmannen sektorin sijaan, itse artikkeli Maahanmuuttaja­nuorten kotouttamiseen jaettu jättisumma suli puuhasteluksi: Vantaa sai EU-rahoilla aikaan vain kahden kilometrin juoksukisan (HS 17.12.2019) lähestyy pikkuhiljaa villakoiran ydintä, joka on:

Kuinka suuri osa kolmannen sektorin tuista myönnetään väärin perustein, kuten esimerkiksi valehdelluin jäsenmäärin, tai niitä käytetään väärin, eli esim. turhiin hallintokuluihin?

Kannustan tutkivia journalisteja jatkamaan kaivelua, siinä vaiheessa kun paljastuu kuinka suuri osa Veikkauksen tuotoista ei päädykään yhteiskuntamme vähäosaisten hyödyksi, kääntyy tässäkin maassa uusi lehti.

Tässäkin nimenomaisessa hankkeessa olisi ollut parempi ostaa liikuntaseteleitä koko rahalla nuorille.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu