Jos olisin Sanna Marin, näin tekisin

Toisin kuin äkkiseltään voisi kuvitella, operaatio KORPI (HS 11.12.2019) ei ole pääministerillemme kriisi vaan mahdollisuus.

Tarvittavan ratkaisun reunaehdot ovat seuraavat:

  1. Ratkaisun pitää olla sellainen, että Keskusta ei kaada hallitusta.
  2. Kuten politiikassa aina, ratkaisun ei pitäisi sataa opposition, eli käytännössä perussuomalaisten, laariin.
  3. Kansainvälinen oikeus estää lasten erottamisen vanhemmistaan ilman vanhempien lupaa.

Jos olisin Sanna Marin, pyytäisin käynnistämään kamerat Juha Sipilän esimerkin mukaan.

Aloittaisin kertomalla vilpittömästi alusta loppuun miten koko hanke on mennyt, kuka on valehdellut, miksi on valehdellut, mitä toimenpiteitä valehtelun takia tehdään ja lupaisin kautta kiven ja kannon että vastaisuudessa ei valehdella enää mistään, ikinä.

Sitten kertoisin itse ratkaisun myötätuntoisesti, että Suomi tulee tietysti hakemaan kaikki orpolapset pois Al Holin leiriltä ensi tilassa. Tämän lisäksi heidän seuraansa liitetään ne lapset, joiden vanhemmat ovat antaneet luvan tehdä niin.

Tämän jälkeen vetäisin naaman peruslukemille, ja kertoisin, että vanhemmat jätetään leirille. Emme tule ikinä sallimaan Suomen valtion vihollisten tuomista maiden rajojen sisälle, emmekä salli lapsien käyttämistä keinona tähän.

Kamerat kiinni, jonka jälkeen tällä maalla olisi ensimmäinen suurhenkilö moneen vuosikymmeneen, ja demarien kannatus raketoisi.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja ja varavaltuutettu.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu