Koetko olevasi henkilökohtaisesti vastuussa Suomen rokotustahdista, Sanna Marin?

2017 nostin esille vuosituhannen vaihteen perustuslakiuudistuksen todennäköisesti pahimman sudenkuopan:

Presidentin valtaoikeuksien kaventaminen oli iso naula arkkuun (AA 8.1.2017)

Keväällä pääsimme happotestaamaan ongelmaa käytännössä:

On helppoa olla päättäjä, mutta vaikea olla johtaja (AA 30.3.2020)

Ja nyt on tosi päällä:

Marin toivoisi ripeämpää rokotustahtia, mutta ei katso Suomen epäonnistuneen: ”Tämä on maraton eikä pikamatka” (Yle 3.1.2020)

Kysymys, joka maan journalistien pitäisi esittää pääministerillemme, että jos Suomi epäonnistuu, kokeeko hän henkilökohtaisesti epäonnistuneensa vai ei?

Lopulta historiaan kirjataan pääministerin menestys ruumiiden määrän minimoimisessa kevään kunnallisvaalituloksen sijaan, ja jos tämä ei ole Marinille valjennut, niin olemme kansakuntana tuuliajolla ilman peräsintä.

Kirjoittaja on Liberaalipuolueen Helsingin piirin varapuheenjohtaja, varavaltuutettu kaupunginvaltuustossa ja pormestarinvaaliehdokas.

AmosAhola

Olen 38-vuotias ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri, jolla on takana 10 vuotta suomalaisessa teollisuuskonsernissa sekä parissa ohjelmistostartupissa. Viimeisten hallitusten kyvyttömyys vähentää työttömyyttä muuten kuin julkissektorille työllistämällä sai minut mukaan politiikkaan ja Liberaalipuolueen aktiivijäseneksi. Suomi on todella syvällä suossa, ja ihmettä ei ole varaa enää odottaa. Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön puheenjohtaja, varavaltuutettu: amos.ahola@liberaalipuolue.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu